Een afspraak maken of heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier hieronder in of stuur mij een email
Bellen is ook mogelijk.

trimsalonbunnycat@hotmail.com

Tel: 0681069448


KVK nummer: 75105500
 

© 2019 Copyright  Trimsalon en Dierenoppas BunnyCat. gemaakt met  Wix.com

  • White Facebook Icon

INdividuele honden uitlaatservice

Een individuele uitlaatservice kan voor elke hond! Voor baasjes die overdag moeten werken of een dagje weggaan is zo'n uitlaatservice ideaal. Want uw hond wordt dan gewoon uitgelaten en u heeft er geen omkijken meer naar als u die dag web bent. Met een normale uitlaatservice gaan de honden vaak in groepen wandelen. Maar bij Trimsalon en Dierenoppas BunnyCat wandelen we individueel. Zo krijgt uw hond genoeg aandacht en heeft uw hond geen stress van bijvoorbeeld andere honden of het rijden in de bus. Uw hond wordt namelijk lekker in de eigen vertrouwde omgeving uitgelaten. 

Als u mij mailt, belt of het contact formulier op de website invult kunnen we een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Zo kunnen we kijken of het klikt en wat uw wensen zijn. En vullen we samen het intake formulier in. Ook werk ik met een sleutelcontract hier staat o.a.in dat ik uw sleutel niet zou dupliceren.

Trimsalon en Dierenoppas BunnyCat bied individuele honden wandelingen aan. Geschikt voor elke hond!

Deze individuele wandelingen zijn onder meer ook geschikt voor bijvoorbeeld oudere honden en puppy's omdat de wandelingen aangepast kunnen worden aan de leeftijd van de hond en wat de hond kan en leuk vind. 

Ook loopse teefjes en honden die wat angstiger zijn is een indivduele uitlaatservice handig. 

Maandag t/m vrijdag

Een individuele wandeling duurt 
30 minuten                     12,50  euro

Voor een 2de hond op
hetzelfde adres is 50% korting   

Aangepaste wandelingen zijn ook mogelijk op aanvraag, bijvoorbeeld langere wandelingen of wandelingen in het weekend.

Ook het eten geven na een wandeling, de hond borstelen en spelletjes onderweg zoals zwemmen of spelen met een bal horen bij de mogelijkheden